Zo werkt de app

FIETSRITTEN REGISTREREN
Klaar om te gaan fietsen? Open de app en tik op ‘Start‘, dan kun je je rit beginnen. Ben je aangekomen op de plaats van bestemming, tik dan op ‘Stop‘.
Sta je tijdens de fietsrit voor een langere tijd stil? Tik dan op ‘Pauzeer fietsrit‘.  Zodra je weer op de fiets stapt, kun je de fietsrit hervatten door op ‘Hervat fietsrit‘ te tikken.

Om je rit goed te registreren en punten te ontvangen is het heel belangrijk om…

… te zorgen voor een stabiele internetverbinding.
… jouw GPS instellingen goed te zetten (lees hier hoe je dit doet).
… één GPS-app te gebruiken. Schakel andere apps die je GPS-locatie gebruiken uit (bijv. Strava of Wahoo).
… de batterijbesparing op je telefoon uit te zetten (lees hier hoe je dat doet).

Vertrek je regelmatig op dezelfde tijd? Plan je fietsritten dan alvast in de app. Een kwartier van tevoren krijg je een melding dat het bijna tijd is om te vertrekken. Dat helpt je om eraan te denken je rit in de app te starten!


PUNTEN VERDIENEN VOOR WEBSHOP PRODUCTEN

  • Je verdient punten voor je woon-werkrit tot een maximum van 10 km per rit
    Die 10 km komt niet uit de lucht vallen: 7,5 km wordt door fietsers gezien als een acceptabele fietsafstand op een gewone fiets en 15 km voor op een e-bike. Daarnaast zijn er veel bedrijven die pas een reiskostenvergoeding geven vanaf 10 km woon-werkafstand. IJmond Bereikbaar wil die afstand in lijn met haar fietsstimuleringsgedachte daarom graag belonen.
  • Cadeaubonnen zijn beschikbaar vanaf 1.670 punten – Donaties aan het goede doel vanaf 1.250 punten
    Je kunt ervoor kiezen om je punten uit te geven aan leuke cadeaubonnen maar ook een donatie geven aan één van de vijf lokale goede doelen. Bij een donatie aan het goede doel zijn je punten meer waard!
  • Je kunt elke maand maximaal 3 cadeaubonnen bestellen of donaties doen


VRAGEN?
Wil je meer informatie of heb je vragen over Toogethr Cycles? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar support@toogethr.com.