Even het geheugen opfrissen

Bedankt voor het invullen van de enquête! We hebben mooie reacties en goede feedback van iedereen gekregen. Uit de enquête zijn verschillende actiepunten naar voren gekomen, waaronder het juist registreren van fietsritten.

Hoe zorg je er ook alweer voor dat alle ritten goed geregistreerd worden?
Het is natuurijk erg zonde als je een rit maakt maar geen punten krijgt! Dus hier nog even alle belangrijke zaken op een rijtje om de app zo goed mogelijk te gebruiken.

  • Ben je klaar om te gaan fietsen? Open dan de app en tik op ‘Start‘, dan kun je je rit beginnen. Ben je aangekomen op de plaats van bestemming, tik dan op ‘Stop‘.
  • Sta je tijdens de fietsrit voor een langere tijd stil? Tik dan op ‘Pauzeer fietsrit‘.  Zodra je weer op de fiets stapt, kun je de fietsrit hervatten door op Hervat fietsrit‘ te tikken.
  • Vertrek je regelmatig op dezelfde tijd? Plan je fietsritten dan alvast in de app. Een kwartier van tevoren krijg je een melding dat het bijna tijd is om te vertrekken. Dat helpt je om eraan te denken je rit in de app te starten!

Om je rit goed te registreren en punten te ontvangen is het belangrijk om…

… te zorgen voor een stabiele internetverbinding
… jouw GPS instellingen goed te zetten (lees hier hoe je dit doet)
één GPS-app te gebruiken. Schakel andere apps die je GPS-locatie gebruiken, zoals Strava uit
… de batterijbesparing op je telefoon uit te zetten
… de wifi-verbinding op je telefoon uit te zetten.

Nieuwe ontwikkelingen
Nogmaals bedankt voor alle goede ideeën. Binnenkort kunnen jullie nieuwe ontwikkelingen van ons verwachten. Hou de app daarom goed in de gaten!

Vragen?
Wil je meer informatie of heb je vragen over Toogethr Cycles? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar support@toogethr.com.