Back TOO Work

De zomervakantie zit er op. We gaan weer aan het werk. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Stap je (weer) op de fiets en ga je naar je werk of klap je nog vooral je laptop open en werk je vanuit huis? Veel mensen vinden een nieuwe balans door deels op het werk en deels thuis aan de slag te gaan. Daarbij dagen wij je uit om het reizen zo gezond en duurzaam mogelijk te doen en tijdens het thuiswerken lekker in beweging te blijven: op de fiets dus!

Is jouw woon-werkafstand te ver om te fietsen of heb je je auto echt nodig? Ook daar is een duurzamere oplossing voor: rij samen met een collega en je bespaart meteen de helft aan CO2.

Prijzenfestijn met Back TOO Work

Met de Back TOO Work challenge trekken we alles voor je uit de kast: je verdient punten, maakt kans op mooie weekprijzen en je doet mee met de loterij uit de grote prijzenpot. Bovendien werken jullie samen aan een gift voor een bijzonder regionaal goed doel: de Reigershoeve in Heemskerk, een buitengewone woonzorgboerderij voor mensen met dementie.    

Toogethr Cycles & Toogethr Rideshare

Ga je op de fiets naar je werk, kies je ervoor om samen te rijden met de auto of stap je op je thuiswerkdag voor een gezonde onderbreking op de fiets: iedereen kan meedoen met Back TOO Work. Voor het registreren van je fietskilometers gebruik je de Toogethr Cycles-app. Voor het samenrijden Toogethr.

Kennismaken of geheugensteuntje

Weet je nog hoe de apps van Toogethr werken?

 • De Toogethr app is de rideshare app die jou en je collega’s aan elkaar matcht om samen naar werk te reizen. Vind gemakkelijk collega’s uit dezelfde richting via de Toogethr app en maak jouw woon-werkreis goedkoper, socialer en duurzamer!
 • Met Toogethr Cycles verdien je punten voor al je geregistreerde woon/werkritten die je op de fiets aflegt én – en dat is nieuw – kun je ook punten verdienen met persoonlijke challenges op de dagen dat je thuis werkt

Voor elke fietsrit of samengereden kilometer naar werk verdien je punten voor leuke beloningen uit de in-app webshops!

Wissel je de auto en fiets af? Gebruik dan beide apps en gun jezelf zoveel mogelijk voordelen en flexibiliteit. Gebruik bij het maken van een account je zakelijke emailadres, dan word je automatisch aan jouw bedrijfscommunity toegevoegd.

Doe mee en win

Toogethr Cycles – Op de fiets

September is de maand dat jij zoveel mogelijk fietst. Lekker met een fris hoofd aankomen op je werk of even een rondje in de buurt om je thuiswerkdag te onderbreken. Ga naar de Community-tab in de app en activeer de Back TOO Work challenge. Je kunt mee doen met Back TOO Work @Work en met Back TOO Work @Home. Iedere week krijg je een seintje om de nieuwe weekchallenges te activeren.

Back TOO Work @Work

Met de @Work challenge houd je je gefietste woon-werkkilometers bij. Iedere week wordt de uitdaging wat groter, maar… de prijzen ook! Heb je de weekchallenge gehaald, dan verdien je bovendien een lot voor de grote prijzenpot. Woon-werkritten kun je 7 dagen per week maken. Belangrijk: zet de app direct bij vertrek aan en pas uit als je op je werk bent aangekomen. Alleen dan herkent de app dat je echt van huis naar werk bent gefietst.

Week 1 – fiets 20km naar werk

Week 2 – fiets 30km naar werk

Week 3 – fiets 40km naar werk

Week 4 – fiets 50km naar werk

Back TOO Work @Home

Met de @Home challenge registreer je de fietskilometers die je maakt op de dagen dat je thuiswerkt. Ook hier schroeven we de uitdaging iedere week een beetje op en worden de prijzen iedere week groter. Heb je de weekchallenge gehaald, dan maak je kans op deze prijzen en verdien je automatisch een lot voor de grote prijzenpot. Thuiswerkritten kun je maken van maandag tot en met vrijdag.

Week 1 – fiets 20km van maandag tot vrijdag

Week 2 – fiets 30km van maandag tot vrijdag

Week 3 – fiets 40km van maandag tot vrijdag

Week 4 – fiets 50km van maandag tot vrijdag

Toogethr Rideshare – Met de auto

Kom je met de auto naar het werk? Kies dan alsnog voor een duurzame én gezellige oplossing. Rijd samen met een collega! Zet allebei de app aan als jullie vertrekken en jullie samengereden kilometers worden automatisch geregistreerd. Je hoeft geen aparte challenge te activeren. Jullie verdienen zoals gebruikelijk je punten en maken de hele maand september kans op prijzen uit de weekloterij én de grote prijzenpot. Het aantal kilometers per week loopt op maar de prijzen doen dat ook! En, rijd je samen, denk dan nog steeds aan de COVID-richtlijnen van het RIVM.

Week 1 – Rij 25 km samen

Week 2 – Rij 50 km samen

Week 4 – Rij 75 km samen

Week 4 – Rij 100 km samen

Back TOO Work Grote Prijzenpot

Met elke weekchallenge die je haalt, verdien je een lot voor de wekelijkse loterij, maar daarmee ook een lot voor Back TOO Work Grote Prijzenpot. Dus hoe meer weekchallenges je haalt, hoe groter je winkansen aan het einde van de challenge.

Extra prijzen voor de toppers

Is dat alles? Nog niet. We belonen de 10 fietsers en 5 ridesharers die in de hele challengeperiode de meeste kilometers afleggen met prachtige prijzen! Hieronder vind je wekelijks de tussenstand.

Visual wordt nog aangepast

Samen aan het werk voor De Reigershoeve
Naast de persoonlijke challenges gaan we ook voor een gezamenlijk doel. Per week worden jullie uitgedaagd om 20.000 kilometer te fietsen en 8.000 km samen te rijden. Iedere week dat dit lukt, doneert IJmond Bereikbaar €500 aan de Reigershoeve in Heemskerk, een buitengewone woonzorgboerderij voor mensen met dementie.  Het totaalbedrag kan dus oplopen tot €2.000 

Nodig je collega uit en verdien 200 punten!
Ken jij een collega die de Toogethr Rideshare of Toogethr Cycles app nog niet heeft? Daag hem of haar dan uit voor de Back TOO Work challenge! Hoe meer mensen op de fiets stappen of samenrijden, hoe beter. Voor iedere collega die de app download en actief mee doet met Back TOO Work, verdien jij 100 punten die je kunt inwisselen in de webshop. Uitnodigen kan door middel van de gele banner in het ‘Community’ tabblad. En heb jij de meeste nieuwe gebruikers aangedragen, die ook actief aan de challenge mee doen? Dan win je een bol.com cadeaukaart van € 50!

Spelregels Back TOO Work
 • Back TOO Work start op 1 september 2021 en duurt tot en met 30 september 2021
 • Samengereden kilometers met de auto tellen alleen mee voor Back TOO Work als ze zijn geregistreerd met de Toogethr app.
 • Fietskilometers tellen alleen mee voor Back TOO Work als ze zijn geregistreerd met de fiets app Toogethr Cycles;
 • Alleen woon-werk fietskilometers tellen mee voor de @Work challenges
 • Alleen privé fietskilometers tellen mee voor de @Home challenges
 • Met alle fietsers streven we naar 20.000 km per week. Bij het behalen van het wekelijkse kilometerdoel doneert IJmond Bereikbaar €500 euro per week (max. €2.000 totaal) aan het goede doel de Reigershoeve! Dit is een buitengewone woonzorgboerderij voor mensen met dementie, gevestigd in Heemskerk.
 • Na 30 september 2021 vindt de IJmond Works loterij plaats. Voor iedere behaalde Back TOO Work challenge verdien je automatisch een lot voor de IJmond Works loterij. Je speelt dus met minimaal 1 en maximaal 4 loten mee (per app);
 • De 10 ridesharers die de meeste kilometers afleggen met de Toogethr app, worden beloond me individuele prijzen.
 • De 10 deelnemers die de meeste fietskilometers afleggen met de Toogethr Cycles app, worden beloond met individuele prijzen;
 • Over de spelregels en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Rij je samen? Denk aan de richtlijnen die het RIVM heeft voorgeschreven.