Happy Blue Monday Challenge – De winnaars zijn bekend!

De winnaars van de Happy Blue Monday Challenge zijn bekend!

Heb jij meegedaan en in de week van 18 t/m 25 januari 40 kilometer gefietst en met de app geregistreerd? Lees dan snel verder of jouw naam tussen de 5 gelukkige winnaars staat! 

De winnaars:

JorisVattenfall
RianneOmgevingsdienst IJmond
GeertHunting Energy Services
JoséRKZ
LisetteRKZ

Gefeliciteerd! Wij nemen snel contact met jullie op, zodat we jullie blij kunnen maken met een vrolijk gekleurde sjaal van Justhappystuff!

Geen prijs? Niet getreurd!
Heb je deze keer geen prijs gewonnen? Niet getreurd, er volgen regelmatig nieuwe fiets challenges, dus houd de community pagina en je e-mail in de gaten! Start om jezelf in de tussentijd te blijven uitdagen één van de personal challenges in de app: druk in de app op het tabje Community, vervolgens op Start een challenge, zoek een challenge uit (zoals de Elfstedentochtof de Corona-kilo’s), start de challenge, ga terug naar het tabje Record en start je fietsrit. Iedere kilometer die je fietst, telt mee voor je gekozen challenge. Daarnaast verdien je ook nog punten voor eventuele woon-werkritten, die je vervolgens kunt uitgeven voor leuke beloningen in de webshop.

Veel fietsplezier! 🚲

Sportieve groet,
IJmond Bereikbaar & Toogethr