De grote IJK Fietschallenge: hoe vaak scoor jij?

Stap zoveel mogelijk op de fiets en maak kans op mooie prijzen!

Nederland in de ban van het EK voetbal. Helaas is Oranje uitgeschakeld door Tsjechië. Dit betekent dat het IJK helaas is afgelopen. Op 05-07-2021 hebben wij een mail gestuurd met alle winnaars.

In deze weken dagen IJmond Bereikbaar en Toogethr je uit om je ook van je beste kant te laten zien. Niet bij het EK, maar bij het IJK [IJ-kaa]: dé fietschallenge van deze zomer! Of je nou naar het werk gaat, of vanuit huis werkt, stap lekker vaak op de fiets en maak je kilometers. Er valt veel te winnen! Benieuwd hoe? Lees hier de spelregels.

De Oranjeweek loterij
Je maakt iedere week kans op leuke prijzen. Wekelijks verschijnt er een nieuwe Oranjeweek challenge tussen ‘Jouw Challenges’ in de app, te vinden in het ‘Community’ tabblad. Heb je deze challenge geactiveerd en de 30 km gehaald? Dan wordt je automatisch ingeloot voor de leuke prijzen van de Oranjeloterij!

De winnaars van de Grote IJK Prijzenpot:

Cadeaukaart Weekendjeweg.nl t.w.v € 350
Gertjan Peters – Tata Steel

Kobo Nia E-reader t.w.v. € 99
Gerrit Idema – Tata Steel
Anja De Visser – Gemeente Beverwijk
Marcel Kleijn – Tata Steel

Philips Aifryer t.w.v. € 79 
Carlinda Bresser – RKZ
Hilde Eradus – Nova College
Joyce de Vries – Viva! Zorggroep

Tefal Blender t.w.v. € 69

Ben van Loon – Tata Steel
Joris Breet – Vattenfall Centrale Velsen
John Gaarthuis – Tata Steel

Topscorers
Ben jij de topscorer van het IJK en zet je de meeste fietskilometers op de teller? We belonen de 10 beste fietsers met prachtige prijzen!

Verloop van het IJK
Het IJK loopt parallel aan het EK en begint dus op 11 juni 2021. Het IJK duurt voort zolang Oranje mee doet in het toernooi. Helaas is Oranje uitgeschakeld tegen Tsjechië, vandaar dat de laatste week is ingegaan. Het IJK duurt tot en met donderdag 1 juli.

En is dat alles? Zeker niet!
Voetbal is boven alles een teamsport en dat willen we voor deze fietschallenge ook. Daarom is voor jullie allemaal samen de uitdaging om in de challenge-periode 20.000 km per week te fietsen. Als dat lukt, doneert IJmond Bereikbaar € 500 per week aan Stichting Spieren voor Spieren.

Nodig je collega uit en verdien 200 punten!
Ken jij een collega die de Toogethr Cycles app nog niet heeft? Daag hem of haar dan hier uit voor het IJK! Hoe meer mensen op de fiets stappen, hoe beter. Voor iedere collega die de app download en actief mee doet met het IJK, verdien jij 200 punten die je kunt inwisselen in de webshop.

Spelregels van het IJK
  • Het IJK start op 11 juni 2021 en duurt zolang Oranje mee doet aan het EK. Helaas is Oranje uitgeschakeld tegen Tsjechië, vandaar dat de laatste week is ingegaan. Het IJK duurt tot en met donderdag 1 juli.
  • Alle fietskilometers, woon/werk en recreatief, tellen mee voor de challenge, op zowel doordeweekse als op weekenddagen;
  • Fietskilometers tellen alleen mee voor de IJK Fietschallenge als ze zijn geregistreerd met de fietsapp Toogethr Cycles;
  • Zoals gebruikelijk verdien je punten met je woon-werkkilometers. Voor recreatieve kilometers krijg je geen punten, maar ze tellen wel mee voor de IJK-challenge;
  • Met alle fietsers streven we naar 20.000 km per week. Bij het behalen van het wekelijkse kilometerdoel doneert IJmond Bereikbaar €500 euro per week (max. €2.000 totaal) aan het goede doel ‘Spieren voor Spieren’!
  • Haal jij de wekelijkse Oranjeweek challenge door 30 km te fietsen? Dan wordt je automatisch ingeloot voor de wekelijkse Oranjeloterij. Vergeet de challenge niet aan te zetten in het Challenges scherm;
  • Aan het einde van het IJK is de Grote IJK Prijzenpot. Voor iedere behaalde Oranjeweek challenge krijg je automatisch een lot voor de Grote IJK Prijzenpot. Je speelt dus met minimaal 1 en maximaal 4 loten mee;
  • De 10 deelnemers die de meeste fietskilometers afleggen tijdens de IJK Fietschallenge, worden beloond met individuele prijzen;
  • Over de spelregels en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.