Nieuwe grote kleine lettertjes Toogethr Cycles

Beste fietser,

Graag brengen we je op de hoogte van een verandering in de voorwaarden van Toogethr Cycles.

Zoals je weet, verdien je met het registreren van je fietsritten punten voor je woon/werkkilometers. Deze punten kun je in de webshop inwisselen voor cadeaubonnen of doneren aan één van de vijf regionale goede doelen.

Deze waardebonnen en donaties worden betaald uit het fietsstimuleringsbudget van IJmond Bereikbaar. Want dat is waar IJmond Bereikbaar aan werkt: minder auto’s op de weg, een rustiger spits, betere gezondheid en vermindering van CO2 uitstoot.

Toogethr Cycles is een groot succes. Inmiddels hebben meer dan 1.300 fietsers in de regio de app gedownload. Er wordt flink gefietst en jullie weten de weg naar de webshop te vinden. Onze ambitie voor 2021 is om te groeien naar 2.000 gebruikers én om ook beweging bij mensen die vanuit huis werken te stimuleren. Hierover binnenkort meer informatie. En dat binnen het budget dat beschikbaar is. Dat betekent dat we een aanpassing moeten doen in de puntenwaardering:

 • Je verdient punten voor je woon/werkrit tot een maximum van 10 km per rit.
  Die 10 km komt niet uit de lucht vallen: 7,5 km wordt gezien als een acceptabele fietsafstand voor een gewone fiets en 15 km voor een e-bike. Daarnaast zijn er veel bedrijven die pas een reiskostenvergoeding geven vanaf 10 km woon/werkafstand. IJmond Bereikbaar wil die afstand in lijn met haar fietsstimuleringsgedachte daarom graag belonen.
 • Cadeaubonnen beschikbaar vanaf 1.670 punten
  • Bioscoopbon t.w.v. € 10 – 1.670 punten
  • Bol.com cadeaubon t.w.v. € 10 – 1.670 punten
  • Bladcadeau t.w.v. € 10 – 1.670 punten
  • Sport & Fit cadeaukaart t.w.v. € 15 – 2.500 punten
  • Zalando cadeaukaart t.w.v. € 20 – 3.340 punten
 • Je kunt voor maximaal 3 cadeaubonnen of donaties per maand sparen

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van deze mail of over de Toogethr Cycles app in het algemeen? Neem dan contact op met ons op. We helpen je graag: support@toogethr.com

Met sportieve groet,

IJmond Bereikbaar & Toogethr